A dzisiaj czas na śledzika

Dzisiaj popularny „śledzik”, czyli najprościej rzecz ujmując ostatki. A śledzik niezależnie od tego, jak jest podany dzisiaj z całą pewnością powinien zostać przez każdego spróbowany.  A śledzika już dzisiaj od godz. 12.00 do ostatniego gościa będzie można spróbować choćby w kołobrzeskiej „Barce”. Właściciel restauracji Jerzy Pletty własnoręcznie przygotowował aż...25 rodzajów najróżniejszych śledziowych potraw. - Na smakoszy czeka tatar ze śledzia, tatar po japońsku, śledź opiekany bez ości, sałatki śledziowe, mufinki ze śledzia, ale również śledzie w occie, oleju i pomidorach - zachwala J. Pletty. AB-W 

Fot. Przemysław Polanin

Galeria

Sylwester z fajerwerkami, ale ostatni raz
Znamy plany władz miasta na zbliżającego się Sylwestra. W tym roku podczas miejskiej zabawy nie zabraknie pokazu sztucznych ogni. Szczegóły imprezy zależą od warunków pogodowych, jednak...
Kotwica gromi (zdjecia)
Trzecią wygraną z rzędu odnieśli koszykarze Energa Kotwicy Kołobrzeg. We własnej hali rozgromili KS Księżak Syntex Łowicz 98:66. Losy wygranej rozstrzygnęły się tak naprawdę w...
Sunrise Festival jednak w Podczelu
To już pewne - przyszłoroczny Sunrise Festival odbędzie się w Podczelu. Zgodę na organizację imprezy wydała dziś prezydent Anna Mieczkowska. Informację przed momentem potwierdził nam...

Komentarze

Ania 2018-02-14 11:05:00
Pani aniu widzę, że nauczyciele z SP nr 7 zamiast pracować i zajmować się uczniami czas spędzają w Internecie, na hejtowaniu.
ania 2018-02-13 19:17:38
Pani Aniu,dziennikarz nie powinien popełniać błędów interpunkcyjnych. Jeszcze raz proponuję, żeby Pani popracowała nad interpunkcją.