A dzisiaj czas na śledzika

Dzisiaj popularny „śledzik”, czyli najprościej rzecz ujmując ostatki. A śledzik niezależnie od tego, jak jest podany dzisiaj z całą pewnością powinien zostać przez każdego spróbowany.  A śledzika już dzisiaj od godz. 12.00 do ostatniego gościa będzie można spróbować choćby w kołobrzeskiej „Barce”. Właściciel restauracji Jerzy Pletty własnoręcznie przygotowował aż...25 rodzajów najróżniejszych śledziowych potraw. - Na smakoszy czeka tatar ze śledzia, tatar po japońsku, śledź opiekany bez ości, sałatki śledziowe, mufinki ze śledzia, ale również śledzie w occie, oleju i pomidorach - zachwala J. Pletty. AB-W 

Fot. Przemysław Polanin

Galeria

Jantar z nagrodą
Kołobrzeska woda Jantar otrzymała prestiżową statuetkę „Lider wśród butelkowanych wód mineralnych” w konkursie Polish Businesswomen Awards. Statuetkę odebrał prezes firmy Janusz...
Gacek, idealny kompan dla dzieci
Gacek to psiak dość młody, trochę uparty ale miły, pozbawiony agresji. Nieduży, pokryty miękką sierścią, o ciemnych, pięknych oczach. Łagodny i cierpliwy, chętny do zabawy, będzie...
Starosta daje podwyżki
W piątek 20 kwietnia 2018 roku, na konferencji prasowej starosta Tomasz Tamborski oraz wicestarosta Helena Rudzis-Gruchała poinformowali o wypracowanym przez Zarząd Powiatu rozwiązaniu...

Komentarze

Ania 2018-02-14 11:05:00
Pani aniu widzę, że nauczyciele z SP nr 7 zamiast pracować i zajmować się uczniami czas spędzają w Internecie, na hejtowaniu.
ania 2018-02-13 19:17:38
Pani Aniu,dziennikarz nie powinien popełniać błędów interpunkcyjnych. Jeszcze raz proponuję, żeby Pani popracowała nad interpunkcją.