A dzisiaj czas na śledzika

Dzisiaj popularny „śledzik”, czyli najprościej rzecz ujmując ostatki. A śledzik niezależnie od tego, jak jest podany dzisiaj z całą pewnością powinien zostać przez każdego spróbowany.  A śledzika już dzisiaj od godz. 12.00 do ostatniego gościa będzie można spróbować choćby w kołobrzeskiej „Barce”. Właściciel restauracji Jerzy Pletty własnoręcznie przygotowował aż...25 rodzajów najróżniejszych śledziowych potraw. - Na smakoszy czeka tatar ze śledzia, tatar po japońsku, śledź opiekany bez ości, sałatki śledziowe, mufinki ze śledzia, ale również śledzie w occie, oleju i pomidorach - zachwala J. Pletty. AB-W 

Fot. Przemysław Polanin

Galeria

To jedno spojrzenie
Już na dniach ukaże się w księgarniach druga książka autorstwa kołobrzeżanki Doroty Milli  zatytułowana „To jedno spojrzenie”, wydana nakładem wydawnictwa Filia z Poznania. Pierwsza...
Szkoła w Charzynie jak nowa
Dziś oficjalnie otwarto po remoncie szkołę w Charzynie. Przypomnijmy, że podczas letniego remontu budynek został zupełnie zalany. Przez Charzyno przeszła ulewa w czasie prac, gdy akurat...
Żywiołowy i przyjacielski
Larry (boks H1) to pies o dużym temperamencie, niezwykle żywiołowy i przyjacielski. Nie polubi samotności, dlatego najlepiej będzie mu wśród ludzi lub wśród innych psów. Aby jednak...

Komentarze

Ania 2018-02-14 11:05:00
Pani aniu widzę, że nauczyciele z SP nr 7 zamiast pracować i zajmować się uczniami czas spędzają w Internecie, na hejtowaniu.
ania 2018-02-13 19:17:38
Pani Aniu,dziennikarz nie powinien popełniać błędów interpunkcyjnych. Jeszcze raz proponuję, żeby Pani popracowała nad interpunkcją.