A dzisiaj czas na śledzika

Dzisiaj popularny „śledzik”, czyli najprościej rzecz ujmując ostatki. A śledzik niezależnie od tego, jak jest podany dzisiaj z całą pewnością powinien zostać przez każdego spróbowany.  A śledzika już dzisiaj od godz. 12.00 do ostatniego gościa będzie można spróbować choćby w kołobrzeskiej „Barce”. Właściciel restauracji Jerzy Pletty własnoręcznie przygotowował aż...25 rodzajów najróżniejszych śledziowych potraw. - Na smakoszy czeka tatar ze śledzia, tatar po japońsku, śledź opiekany bez ości, sałatki śledziowe, mufinki ze śledzia, ale również śledzie w occie, oleju i pomidorach - zachwala J. Pletty. AB-W 

Fot. Przemysław Polanin

Galeria

Po horrorze najlepsza Astra (zdjęcia)
Astra Ustronie Morskie wygrała derbowy Puchar Trotonu w sezonie 2017/2018. W wielkim finale rozegranym w Gościnie pokonała Wrzos Wrzosowo po dramatycznej serii rzutów karnych i fantastycznej...
Ośmiu pijanych w jeden poranek
Zaledwie kilka godzin wystarczyło wczesnym rankiem kołobrzeskiej policji do zatrzymania ośmiu osób prowadzących samochód po spożyciu alkoholu. Mundurowi kolejny raz przeprowadzili akcję ...
Wypadek i duży korek w Zieleniewie
Mężczyzna jadący skuterem zderzył się z samochodem osobowym. Do zdarzenia doszło około godziny 10 w Zieleniewie na drodze wojewódzkiej nr 102. Kierowca jednośladu z urazem głowy został...

Komentarze

Ania 2018-02-14 11:05:00
Pani aniu widzę, że nauczyciele z SP nr 7 zamiast pracować i zajmować się uczniami czas spędzają w Internecie, na hejtowaniu.
ania 2018-02-13 19:17:38
Pani Aniu,dziennikarz nie powinien popełniać błędów interpunkcyjnych. Jeszcze raz proponuję, żeby Pani popracowała nad interpunkcją.